Saturday, August 7, 2010

MASA SAYA JADI BUDAK-BUDAK DULU

Memang best time jadi budak-budak dulu. Bole buat-buat demam sebab tak nak pergi sekolah sebab tak siap lagi keje sekolah matematik sebab buku latihan matematik tu hilang time tengah tengok dragon ball(sila kira jumlah perkataan sebab yg digunakan dalam satu ayat). Tak pown sebab kat kelas yang first-first takde awek-awek yang cun (saje nk ckp yang die mase skola rendah masuk kelas first kan).


Tapi rase best time jadi budak-budak dulu sebab ade...






SUPER MARIO!!!

Yay! makhluk mirip CARLOS SANTANA yg bermisai dan bertopi merah ini memang jadi my peberet mase budak-budak dulu. Siries sgt addictive permainan ini pada waktu itu. Walaupon tidak logic, tp memang best. Lagi best bile time puase. Time skola rendah dulu bulan puase time cuti skola. Bosan dan LAPAR!! Tu yang menyebabkan ramai rakan-rakan sebaya terjebak dalam permainan video ini. Bile dah besar panjang ni dah tak pandang dah game2 yg seangkatan dengan Mario ni. Sekarang ni, sume dok maen game brader2 seperti dota, COD, CS, PES dan sewaktu dengannya.
   
Tapi semenjak dua menjak tiga menjak ni, tiba-tiba je mek teringat kat game ni la uols. Dan ape yang lebih menarik, korang sume bole maen game ni kat pc korg tau. 












Haa.. ni la die.. memang layan gile laa.. Bayangkan la aku maen sampai kul 5 pagi.. HOHO..  Memang GG Liao la~~Untuk mendownload game ni sila klik di sini. (-.-)v



5 comments:

saira said...

comel~~ ske gak.. best~~

LepLop said...

ko main pokemon tak?

Rafiq Hakim said...

x.. nak2..

Budak Setan ! said...

aku kecik2 dulu da join skinhead...

fndrocka said...

Dulu aku pun donlod ke PC gak..layannn

 
Copyright © .REACHING the STARS™.. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh